06 20 37 84 36

absports@live.nl

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

Gepubliceerd op:

 Vanaf maandag 10 oktober 2016 is er een vooruitstrevende fysiotherapie praktijk te vinden binnen AB-Sports.

 

Vanaf maandag 10 oktober is er een vooruitstrevende fysiotherapie praktijk te vinden binnen AB-Sports  De praktijk heet Fysiotherapie Oldambt en is een onderdeel van het Expertise Centrum Eerstelijns Zorg Groningen(ECEZG).

Bij ECEZG zijn vier docenten van de Hanze bezig met het opbouwen van een praktijk gericht op scholing, wetenschap en patiëntenzorg. Deze kennis zal worden meegegeven aan de nieuwe collega; Carmel Thijssen. Zij is werkzaam als fysiotherapeut bij AB-Sports. Ze heeft een frisse kijk op het vak en wordt door 4 master collega’s ondersteund om de beste zorg te kunnen leveren.

Wij streven samen naar een gezond leven, dat betekend dat er veel wordt samengewerkt tussen de sportschool en de verschillende bedrijven die hier zijn gevestigd, zoals de fysiotherapeut. De begeleiding van onze kant is een aanvulling- indien er blessure/ klachten zijn- op de beslissing die jij al gemaakt hebt om hier aan je gezondheid te werken.

Op maandag 10 oktober starten we. We zullen de mogelijkheid bieden om kennis te maken door aanwezig te zijn in de sportschool op gezette tijden en is het mogelijk je aan te melden voor een inloopspreekuur. Dit gesprek van ongeveer 15 minuten is om te kijken of de klacht die jij ervaart bij een fysiotherapeut aan het juiste adres is om behandeld te worden.

Vraag in de sportschool naar de mogelijkheden.

Carmel Thijssen, geregistreerd fysiotherapeut

 Binnenkort kunt u bij AB Sports gezonde kant en klaar maaltijden van FitFood For A Better U halen
 

Zondag 18 september, om 12.15 uur verzamelen alle deelnemers van team AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en Coaching zich bij Stal van Hoorn in Sappemeer voor de Ruigste Run van de Veenkoloniƫn. We gaan met ons allen 7,5 km in de bagger lopen, kruipen

Zondag 18 september, om 12.15 uur verzamelen alle deelnemers van team AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en Coaching zich bij Stal van Hoorn in Sappemeer voor de Ruigste Run van de Veenkoloniën. We gaan met ons allen 7,5 km in de bagger lopen, kruipen
 De stemming zit er direct goed in en vol goede moed gaan we met ons allen van start. De organisatie is in handen van de Goorechtruiters en ze hebben een leuk parcours gemaakt. In het water en direct een steile zandbult, 2,5 meter hoge obstakels, tijgeren, in sloten (echte vieze sloten) waden (of moeten we zeggen badderen) en nog veel meer hindernissen die we als team hebben getrotseerd.