06 20 37 84 36

ab-sports@outlook.com

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

Korting op uw Abonnement

 

Wij zijn aangesloten bij het netwerk van Bedrijfsfitness Nederland uitvoerder van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogélijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen! Zodra u via uw werkgever aangemeld wordt bij BFN, krijgen wij daarvan een melding en nodigen we u uit voor een proefles en/of intake en kunt u van start. Wilt u weten of uw bedrijf al deelnemer is? Klik hier!

Wij hebben normaal alleen maand abonnementen. Maar voor de klanten hebben wij nu dan ook jaar abonnementen zo dat jullie gebruik kunnen maken van de hoge korting op onze abonnementen. Dit is omdat Bedrijfsfitness Nederland jaar contracten hanteert en geen maand abonnementen.

Waarom zijn onze jaar abonnementen hoger dan de maand abonnementen? Door deze kleine verhoging kunnen wij, voor jullie, aansluiten bij Bedrijffitness Nederland en daardoor kunnen jullie gebruik maken van een hoge korting tussen de 37.10% tot 50%. Deze kleine verhoging moeten wij hanteren omdat er bij ons 15% op de abonnementsvormen doorberekend wordt en wij dit zelf moeten betalen.

 
Sporters waarvoor de kosten van een lidmaatschap te hoog zijn, kunnen een beroep doen op verschillende fondsen, zoals het JeugdSportFonds en het Participatiefonds van de gemeente Oldambt.