06 20 37 84 36

ab-sports@outlook.com

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

EMS Studio

 

EMS training

In juni gaan we van start!

MS staat voor elektrische spierstimulatie, ofwel het opwekken van spiercontracties door middel van elektrische impulsen. Dat klinkt weliswaar kunstmatig, maar levert toch een natuurlijke spierreactie op.

De medische gekwalificeerde EMS-systemen van XBody genereren elektrische impulsen die spieren stimuleren via elektrodes op de huid. Het effect, diepe contractie van spiervezels, is veel efficiënter en intensiever dan bij conventionele krachttraining met halters of gewichten. Zonder gewrichstbelasting omdat het gebruik van gewichten niet nodig is.

EMS-training is op die manier een bijzonder gecontroleerde en effectieve manier om spieren te conditioneren en versterken.

 

 2x 20 minuten trainen per week volstaat

MS-training werkt met dezelfde elektrische impulsen als ons lichaam. Dat echter meerdere spiervezels gelijktijdig en op een dieper niveau worden gestimuleerd levert een belangrijke tijdswinst op: 20 minuten EMS-training = 90 minuten sportschool.

 

EMS Training vergroot spiermassa, vermindert vetmassa, verhoogt het lichaamseigen vermogen calorieën te verbranden en geeft zodoende een gezonde boost aan de algehele stofwisseling.

De XBody EMS-trainingsapparaten met hun ontwerp en unieke eigenschappen maken de training bijzonder effectief. Een comfortabel trainingspak en geavanceerde stimulatietechnieken zorgen ervoor dat je echt effectieve EMS-training krijgt. 

EMS studio in boutique gym Winschoten

In een privé setting word je door XBody gecertificeerde trainer vakkundig begeleid waarbij de kwaliteit van de training en de hygiëne van de pakken wordt geborgd.