06 20 37 84 36

ab-sports@outlook.com

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

Lipo Laser

 Afbeeldingsresultaat voor lipo laser

Lipo-Laser

Lipo-laser is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie.Het is het niet-chirurgische alternatief voor liposuctie en biedt al na 1 behandeling een strakkere huid met vermindering van cellulite. De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de rijbroek en de bovenarmen. Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig ( FDA gekeurd). De Lipo-laser is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van low level laser technologie (LLLT) voor het effenen van cellulitis, het verminderen van vet en het lichaam vorm te geven.

Wij van AB Sports zijn altijd sceptisch over dit soort behandelingen. Er is namelijk veel onzin op de markt en wij zijn old school als het gaat om het creëren van een beter figuur dat u er voor moet werken dat houd in dat u goed moet gaan eten en moet trainen. Dit blijft hoe dan ook altijd nummer 1 als u aan u figuur of gezondheid wilt werken. Maar  Lipo Laser hebben wij een langetijd gevolgd en onderzocht plus met meerdere mensen het zelf hebben ervaren en iedereen heeft resultaat behaald en zijn wij zeer tevreden. Dit doen wij omdat wij geen onzin willen verkopen aan onze klanten ondanks de lage prijzen die wij hanteren.

Lipo-Laser behandeling

Lipo-Laser is de procedure die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden.

Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcelmembranen. Hierdoor worden water,Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd. Er ontstaat als het ware een lipolyse waardoor men in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest, dat is vergelijkbaar met een pot roomijs.
Deze weer vrijgekomen “voeding” wordt direct na de behandeling verbrand tijdens minimaal 30 sporten. Sporten creëert een vraag naar extra energie in ons lichaam. Het lichaam reageert op deze vraag door het vrijgeven van opgeslagen vetten die dan als brandstof dienen. Deze vetten kunnen overal in ons lichaam vandaan komen. Door het gebruik van de laag energie lasers bootst de Lip Laser het lichaamseigen verbrandingproces na, waardoor in het behandelde gebied al vet wordt verbrand. Dit nog voordat men begint met sporten en precies daar waar je behandeld bent, dus op die plek waar u dat wilt! 

De gebieden die behandeld kunnen worden:

Kaaklijn en onderkin

Bovenarmen

Binnenkant knieën

Bovenbeen – Zijkant bovenbeen – Binnenkant bovenbeen

Maagregio – Onderbuik – Totale buik

Billen – Stuitje – Lovehandles

Taille

Mannenborsten

Hoe lang duurt een behandeling met de Lipo Laser?

De laserbehandeling duurt 20 minuten. Daarna ongeveer 30 min bewegen bijvoorbaald cardio. Dit is deels afhankelijk van uw doel en lichaamsbouw.

Wanneer zie ik resultaat? 
Resultaten zijn vaak direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende 10 sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis

Voor de behandeling
- De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 - 2 liter water drinken
- 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken
- Voor de behandeling douchen en geen bodycreme gebruiken

Na de behandeling
- Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. De Lipo Laser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen.

Prijs:

- Voor niet leden: Ritten kaart voor 10 behandelingen € 199,- (€ 19.90 per behandeling)

- Voor leden: Ritten kaart voor 10 behandelingen € 179,10 (10% korting)

- Nu Early Bird korting. Besteld u nu alvast uw ritten kaart voor 10 behandelingen dan betaald u maar € 150,-  (De Actie geld t/m 13 Juli)

Uw kunt u 10 ritten kaart bestellen door contact met ons op te nemen via absports@live.nl

Afbeeldingsresultaat voor lipo laserGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor lipo laserAfbeeldingsresultaat voor lipo laser