06 20 37 84 36

absports@live.nl

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

Terug naar Sportschool nieuws

Team AB en R.A.L.P.H. en beachvolleybaltoernooi Gezellig! Zon, strand en sportiviteit.

Gepubliceerd op:
Team AB  en R.A.L.P.H.  en beachvolleybaltoernooi Gezellig! Zon, strand en sportiviteit.

 Team AB  en R.A.L.P.H.  en beachvolleybaltoernooi Gezellig!
Zon, strand en sportiviteit.

Het eerste weekend in september stond in teken van beachvolleybal. Vanuit AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en coaching waren wij vertegenwoordigd met vier teams op het beachvolleybaltoernooi 'Gezellig!' in Midwolda.

 Team AB  en R.A.L.P.H.  en beachvolleybaltoernooi Gezellig!
Zon, strand en sportiviteit.

Het eerste weekend in september stond in teken van beachvolleybal. Vanuit AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en coaching waren wij vertegenwoordigd met vier teams op het beachvolleybaltoernooi 'Gezellig!' in Midwolda. We hebben gestreden om de titel, maar helaas wisten wij geen beker binnen te halen. Wel hebben wij een zeer geslaagd weekend achter de rug. Wij (AB en R.A.L.P.H.) vinden het belangrijk om op een ontspannen, gezellige maar wel sportieve wijze aan evenementen deel te nemen of zelf te organiseren. Vaak is sporten een individuele aangelegenheid of in tweetallen. Bij ons zie je steeds meer dat mensen samen gaan sporten, samen aan evenementen deelnemen en hier ook vraag naar is.  Het is weekend is afgesloten met een heerlijke barbecue op de sportschool. Op naar ons volgend uitje: De Ruigste Run van de Veenkoloniën. Op zondag 18 september gaan we met een team naar Sappemeer om hier deel te nemen aan de mudrun. Kom je ons aanmoedigen?

Foto's

Bekijk ook

 Vanaf maandag 10 oktober 2016 is er een vooruitstrevende fysiotherapie praktijk te vinden binnen AB-Sports.

 Binnenkort kunt u bij AB Sports gezonde kant en klaar maaltijden van FitFood For A Better U halen

Zondag 18 september, om 12.15 uur verzamelen alle deelnemers van team AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en Coaching zich bij Stal van Hoorn in Sappemeer voor de Ruigste Run van de Veenkoloniƫn. We gaan met ons allen 7,5 km in de bagger lopen, kruipen

Zondag 18 september, om 12.15 uur verzamelen alle deelnemers van team AB Sports en R.A.L.P.H. Teambuilding en Coaching zich bij Stal van Hoorn in Sappemeer voor de Ruigste Run van de Veenkoloniën. We gaan met ons allen 7,5 km in de bagger lopen, kruipen
 De stemming zit er direct goed in en vol goede moed gaan we met ons allen van start. De organisatie is in handen van de Goorechtruiters en ze hebben een leuk parcours gemaakt. In het water en direct een steile zandbult, 2,5 meter hoge obstakels, tijgeren, in sloten (echte vieze sloten) waden (of moeten we zeggen badderen) en nog veel meer hindernissen die we als team hebben getrotseerd.