06 20 37 84 36

absports@live.nl

Neem nu contact met ons op!

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. We nemen zsm. contact met u op! 

Terug naar Algemeen nieuws

AB Sports in de krant

Gepubliceerd op:

Jammer dat het zo moeilijk blijkt te zijn een goed stuk in de krant te krijgen. 

In verband met te weinig ruimte op de pagina is de tekst, zonder overleg met AB Sports, aangepast. Hierbij betreft het met name vanaf de tekst "En verder: Het is goed......” Deze tekst is niet goed weergegeven. Om miscommunicatie tegen te gaan, doe ik hierbij de correcte tekst.

De personal coaching praktijk van AB Sports is een feit

Heeft u ook al verschillende sporten en dieetmethoden geprobeerd om af te vallen? Bent u actief in de sportschool zonder echte resultaten? Dan ben ik uw motivator en specialist om u een blijvend top figuur en een top gezondheid te bezorgen en u te helpen dit te behouden!

Volgens de AB Sports kenners is dit de plek waar u moet zijn als u echt aan uw gezondheid wilt werken, een beter figuur wilt krijgen, of een betere fysieke conditie wilt verkrijgen. Ook als u van uw lichamelijke klachten af wilt, zoals rug-, nek- en schouderklachten, is AB Sports waar u moet zijn.
AB Sports beschikt over een unieke personal coaching praktijk met de nieuwste kennis en een eigen trainingsruimte. Dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Wie is de persoon achter AB Sports?
Mijn naam is Arnoud Brugge, ben 25 jaar en een zeer enthousiaste personal coach. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met het trainen van mensen met de meest uiteenlopende doelstellingen: Mensen met overgewicht die met strenge diëten niet blijvend afvallen, mensen die juist te snel vermageren terwijl ze aan willen komen maar ook mensen die streven naar perfectie en hun hormonen optimaal in balans willen krijgen.
Ik heb opleidingen gevolgd die afkomstig zijn uit Amerika over gezondheid en hormonen etc. Mijn kennis is de afgelopen jaren dan ook behoorlijk gegroeid en mijn aanpak is uniek in deze regio. Mensen met de meest uiteenlopende kwaaltjes, ziekten en andere gezondheidsproblemen zijn bij mij aan het juiste adres. Het trainings- en voedingsschema neem ik regelmatig met u door om zo een optimaal resultaat te bereiken. Nu al is gebleken dat deze aanpak zeer succesvol te noemen is.

AB Sports Personal coaching is opgebouwd uit jarenlange ervaring als fitnesstrainer en studies van over de hele wereld. AB Sports is vooruitstrevend met het helpen van mensen.

In al die jaren dat ik nu in deze branche werkzaam ben, hoor ik vaak dezelfde klachten:
-Rug-, nek- en schouderklachten (vooral mensen met een zittend beroep)
-Overgewicht, vooral op bepaalde plaatsen
-Te hoge cholesterol
-Te hoge bloeddruk
-Diabetes of beginnende diabetes
-Allergieën
En ga zo maar door.

 

Je hoort deze klachten steeds vaker, ondanks dat veel mensen tegenwoordig naar sportscholen, fysiotherapeuten en diëtisten gaan. Hoe kan dit en waarom is dit zo? Veel mensen benaderen allerlei instanties maar blijven klachten houden. Mensen die bij mij over de vloer komen, hebben vaak al binnen enkele weken resultaat.

Bij AB Sports gaan wij hard aan de slag met uw klacht. U krijgt een intake gesprek met een complete vragenlijst en na inschrijving krijgt u een map met daarin alle informatie die alleen voor u van toepassing is. U krijgt onder andere een voedingsschema, trainingsschema, logboek en andere gemakkelijke, toepasbare informatie. Deze map met informatie wordt iedere training geraadpleegd en zo nodig aangepast. Bovendien heeft u daarbij recht op 2 à 3 keer per week personal coaching. Dit is een zeer intensieve training met begeleiding.

Daarnaast wordt er op de site www.absports.nl doorlopend het één en ander uitgelegd over allergieën, hormonen, voeding en training etc. Gebleken is, dat ook sportscholen en voedingsdeskundigen gretig van de site gebruik maken en veel van deze gegevens downloaden om vervolgens hun eigen klanten aan te bieden. Uiteraard is hier niets mis mee. AB Sports ziet dit als een bevestiging dat het op de goede weg is.
Het is goed om u ervan bewust te zijn dat veel sportscholen en voedingsdeskundigen hiervoor geen relevante opleidingen hebben gevolgd of over aanvullende deskundige informatie beschikken. Vaak beschikken ze over onvoldoende kennis van allergieën en hormonen, rug-, nek- en schouderklachten behandeling, waardoor de informatie niet goed wordt toegepast. Dit kan verregaande consequenties hebben.

Inmiddels komen veel van de cliënten van AB Sports uit de gehele provincie Groningen.
Wilt u ook echt iets veranderen en op een goede manier aan uw gezondheid werken, sluit u dan aan en kom onder persoonlijke begeleiding sporten.

Tevens begint AB Sports vanaf 1 maart met een unieke groepsles genaamd FitRun, dat bestaat uit hardlopen en fitness.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de website www.absports.nl voor meer informatie en meld u aan.

De toename van astma, hooikoorts en allergie├źn bij kinderen

De toename van astma, hooikoorts en allergieën bij kinderen
Eén op vijf jonge kinderen lijden aan een of andere vorm van allergie.